Les teràpies

Kinesiologia holística i teràpia floral

La kinesiologia holística és la base de totes les nostres teràpies. Partim d’aquesta tècnica i després la combinem amb altres especialitats que estan detallades a continuació.

Amb la kinesiologia holística establim un diàleg amb el cos que ens permet trobar bloquejos a nivell físic, bioquímic, energètic o emocional. S’alliberen usant essències florals, que ajuden a gestionar el que sentim per tal que no esdevingui un obstacle per la vida.

Reflexoteràpia podal integrativa

A través del punts reflexos dels peus es treballa tot el cos. És una forma d’abordar un problema físic sense tocar el focus del dolor. A la vegada ajuda alliberar emocions bloquejades i a equilibrar el cos energètic.

Osteopatia

A través d’una visió holística de la salut, l’osteopatia permet alliberar les zones bloquejades del cos per tal de restaurar l’harmonia de tots els òrgans i teixits en qualsevol moment i etapa de la vida.

Reiki

És una técnica japonesa que fou canalitzada pel mestre Mikao Usui. Significa literalment: Energia de l’Univers. La reikista només intervé com canal per passar aquesta energia sanadora al pacient a través de les seves mans, que poden tocar diferents parts del cos.

Registres Akàshics

Una lectura de Registres Akàshics et permet conèixer alguns dels records i experiències que ha viscut la teva ànima en les seves existències i que t’ajudaran a entendre el moment present. L’objectiu és obtenir la informació per una millor evolució espiritual.

Comença a sanar-te

Demana cita prèvia i emprèn el camí cap a la veritable sanació.

Val Regal

També pots regalar una sessió terapèutica a qui més estimes amb les nostres targetes.