Els tallers

Els tallers de SanAlm

Tenim un taller preparat per cada estació de l’any. Cadascun d’ells tracta una temàtica ben diferent, però tots comparteixen una cosa: són eines per la teva sanació i creixement espiritual.

Descobreix les bases del Feng Shui: el Yin Yang, Wu Xing, I Ching, Pa Kua, guardians celestials… Tot el necessari perquè puguis fer eI mapa bagua de casa teva. Sana el teu espai i sanaràs tu.

Coneix el xamanisme, troba els teus animals de poder, contacta amb els teus guies espirituals… Comença el viatge cap al teu interior acompanyada del so del timbal.

Coneix els cicles lunars, connecta amb Svadhisthana, descobreix la sanadora energia sexual femenina a través del TAO, biodescodifica els teus símptomes i molt més.

Coneix els avantatges de l’escriptura com a vehicle d’autoconeixement i sanació. Aprèn la tècnica que millor s’adapta a tu per emprendre aquest camí cap endins.

Descobreix l’energia sanadora de l’Univers a través d’aquest mètode tradicional japonès.

Tots el nivells: Shoden, Okuden, Shinpiden i Goikuikaiden.

Newsletter de SanAlm

Si vols assabentar-te de tot el relacionat amb els tallers: dates, disponibilitat, material, preu… Subscriu-te a la nostra newsletter.

Si vols més informació sobre algun taller que t’ha vibrat, pots contactar-nos.