Avís legal

En compliment amb el que estableix la Llei 34/2002 de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE), s’informa dels següents aspectes legals:

Propietat de la pàgina web

Titular: SANALM S.C.P.

CIF: J16905036

Telèfon: 680 853 069

Adreça: C/ Cronista Sessé, núm. 7, pis 7è 1a, 43002, Tarragona

Contacte: info@sanalm.com

Finalitat de la web

La pàgina web sanalm.com té com a objecte facilitar al públic en general el coneixement de les activitats de fisioteràpia, osteopatia, reflexologia, kinesiologia i reiki que realitza.

Condicions generals d’ús

L’accés a la web sanalm.com és responsabilitat exclusiva dels usuaris, i suposa acceptar i conèixer l’avís legal, la política de cookies i la política de privacitat.

L’ús de qualsevol de les funcionalitats del lloc web implica l’expressa i plena acceptació de les condicions aquí exposades, sense perjudici d’aquelles particulars que poguessin aplicar a alguns dels serveis concrets oferts a través del lloc web.

El titular del lloc web es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la seva web o a la configuració i presentació d’aquesta.

Amb l’objectiu de mantenir actualitzada la informació publicada a la web sanalm.com, els continguts d’aquest podran ser modificats, corregits, eliminats o afegits en qualsevol moment, de manera que serà convenient comprovar la vigència o exactitud d’aquests acudint sempre a les fonts oficials.

L’usuari es compromet a la correcta utilització de la web i utilitats que se li proporcionin d’acord amb la llei, el present Avís Legal, i les instruccions i avisos que se li comuniquin. L’usuari s’obliga a l’ús exclusiu del web, i tots els seus continguts, per a fins lícits i no prohibits, que no infringeixin la legalitat vigent i/o puguin resultar lesius dels drets legítims de “SanAlm”, i/o que puguin causar qualsevol dany o perjudici de manera directa o indirecta.

Propietat intel·lectual, industrial

Tots els elements que formen el lloc web, així com la seva estructura, disseny, codi font, logotips, marques i altres signes distintius que apareixen a la mateixa, són titularitat de SANALM S.C.P. o dels seus col·laboradors i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Igualment estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial les imatges i altres elements gràfics inclosos al lloc web. El seu ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat similar o anàloga, queda totalment prohibida llevat que hi hagi prèvia i expressa autorització del titular.

Respecte a les cites de productes i serveis de tercers, el titular del lloc web reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat industrial i intel·lectual, no implicant el seu sol esment o aparició a la web l’existència de drets ni de cap responsabilitat sobre els mateixos, com tampoc patrocini o recomanació.

El titular del lloc web declara el seu respecte als drets de propietat intel·lectual i industrial de tercers; per això, si considera que al nostre lloc web es poguessin estar violant els seus drets, preguem es posi en contacte amb el titular de la pàgina web.

Responsabilitat

El titular del lloc web no garanteix la inexistència d’errors en l’accés a la web, al seu contingut, ni que aquest es trobi actualitzat, encara que el titular del lloc web desenvoluparà els seus millors esforços per a, si és el cas, evitar-los, resoldre’ls o actualitzar-los.

Tant l’accés a aquesta web, com l’ús que es pugui fer de la informació continguda als mateixos és d’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.

En cas que l’usuari consideri que existeix algun contingut que pogués ser susceptible d’aquesta classificació, preguem es posi en contacte amb el titular de la pàgina web. En compliment del que disposa la Llei de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, el titular del lloc web es posa a disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, i col·laborant de forma activa en la retirada o si és el cas bloqueig de tots aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional, o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.

Enllaços

Els enllaços continguts al nostre lloc web poden dirigir a continguts web de tercers. L’objectiu d’aquests enllaços és únicament facilitar la recerca dels recursos que puguin ser d’interès a través d’Internet. No obstant això, aquestes pàgines no pertanyen al mateix titular de la pàgina web, ni fa una revisió dels seus continguts i, per això, el titular del lloc web no assumeix cap responsabilitat pel contingut, informacions o serveis que poguessin aparèixer en aquests llocs que tindran exclusivament caràcter informatiu i que en cap cas impliquen cap relació entre el titular del lloc web i de les persones o entitats titulars d’aquests continguts o titulars d’altres llocs on es trobin. El titular del lloc web tampoc es fa responsable del funcionament de la pàgina enllaçada o dels possibles danys que puguin derivar-se de l’accés o ús d’aquesta.

L’establiment de l’enllaç amb una altra pàgina web no suposarà cap tipus d’acord, contracte, patrocini ni recomanació per part de “SanAlm”. 

“SanAlm” no es responsabilitza de cap manera ni garanteix la claredat, exactitud, fiabilitat, correcció o moralitat de continguts o serveis que l’establiment de l’enllaç amb una altra pàgina web pugui oferir. L’usuari assumeix sota la seva exclusiva responsabilitat les conseqüències, danys o accions que poguessin derivar-se de l’accés a la pàgina de l’enllaç.